Accelerationsforløb for iværksættere
Har du en forretningsidé/nyt produkt, som har potentiale i erhvervs- og mødeturismen? Få markedsindsigt fra eksperter, kompetenceudvikling samt styrket dit produkt gennem test. Et nyt accelerationsforløb (efterår 2024) annonceres snart. Hold øje med ansøgningsfrist for næste runde her
Har du en forretningsidé eller et nyt produkt, der har relevans inden for erhvervs- og mødeturismen? Skal din forretningsidé kvalitetssikres og skubbes godt af sted, mangler du input til at indfri vækstpotentialet, skal din idé løftes til næste niveau på vækstrejsen, eller er din idé etableret på et andet marked og skal løftes ind hos kunder inden for erhvervs- og mødeturismen?
Hub for Innovation in Tourism (HIT) gennemfører accelerationsforløb for iværksættere med nye løsninger, der har relevans inden for turismen - herunder erhvervs- og mødeturismen. Fokus er særligt på bæredygtighed og digitalisering.
Gennem forløbene får du viden om markedet og værktøjer til at skalere din startup. Du får kompetencer til udarbejdelse af en MVP (Minimum Viable Product), der kan hjælpe dig hurtig og sikkert på markedet.
Forløben bliver tilrettelagt med udgangspunkt i dine behov, og du får sparring fra mentorer, forretningsudviklere og eksperter inden for forskellige områder som fx pitchtræning, prissætning, ’experience design’, ’no code’ og meget mere.
Forløbene giver dig samtidig adgang til en unik og bred turismefaglig viden – herunder MeetDenmarks medlemsdestinationer (VisitAarhus, Destination Nord, Destination Fyn og Wonderful Copenhagen) og deres netværk hos etablerede erhvervsturismevirksomheder som fx hoteller, venues, møde- og kongresplanlæggere mv.
Der annonnceres snart efter deltagere til efterårets accelerationsforløb. Hold øje med ansøgningsfristen for næste års forløb her på siden eller på HIT's hjemmeside.
Accelerationsforløbene er en del af et nationalt projektsamarbejde mellem de tre danske udviklingsselskaber inden for turisme: Dansk Kyst- og Naturturisme, Dansk Storbyturisme (via Copenhagen Travel Lab) og MeetDenmark. Forløbet er medfinansieret af EU-midler fra Socialfonden Plus og decentrale erhvervsfremmemidler udmøntet via Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.
Foto:EU
Foto:Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse