Gå til indhold
MeetDenmark logo
Robot

Accelerationsforløb for iværksættere

Foto: Alex Knight

Har du en forretningsidé eller et nyt produkt, som har potentiale i erhvervs- og mødeturismen? Få indsigt i markedet fra turismeeksperter, styrket dine kompetencer og udviklet dit produkt gennem test og validering. Forløbet varer 4 mdr. Der er deadline for ansøgninger 20. november 2022.

Har du en forretningsidé eller et nyt produkt, der har relevans inden for erhvervs- og mødeturismen? Skal din forretningsidé kvalitetssikres og skubbes godt af sted, mangler du input til at indfri vækstpotentialet, skal din idé løftes til næste niveau på vækstrejsen, eller er din idé etableret på et andet marked og skal løftes ind hos kunder inden for erhvervs- og mødeturismen?

I 1. halvår 2023 gennemføres et accelerationsforløb for iværksættere med nye løsninger, der har relevans inden for turismen - herunder erhvervs- og mødeturismen. Fokus er særligt på bæredygtighed og digitalisering.

Gennem forløbet får du viden om markedet og værktøjer til at skalere din startup. Du får kompetencer til udarbejdelse af en MVP (Minimum Viable Product), der kan hjælpe dig hurtig og sikkert på markedet.

Forløbet bliver tilrettelagt med udgangspunkt i dine behov, og du får sparring fra mentorer, forretningsudviklere og eksperter inden for forskellige områder som fx pitchtræning, prissætning, ’experience design’, ’no code’ og meget mere. Du får endvidere mulighed for at søge ekstra finansiering til ekspertbistand samt at indgå partnerskaber med forskere, der kan give forskningsbaseret viden om dit præcise forretningsområde.

Forløbet giver dig samtidig adgang til en unik og bred turismefaglig viden – herunder MeetDenmarks medlemsdestinationer (VisitAarhus, Destination Nord, Destination Fyn og Wonderful Copenhagen) og deres netværk hos etablerede erhvervsturismevirksomheder som fx hoteller, venues, møde- og kongresplanlæggere mv.

LÆS MERE OG ANSØG HER.

Accelerationsforløbet er en del af et nationalt projektsamarbejde mellem de tre danske udviklingsselskaber inden for turisme: Dansk Kyst- og Naturturisme, Dansk Storbyturisme (via Copenhagen Travel Lab) og MeetDenmark. Forløbet er medfinansieret af EU-REACT, Socialfonden, der er udmøntet via Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, og de tre nationale udviklingsselskaber i dansk turisme - Dansk Kyst- og Naturturisme, MeetDenmark og Dansk Storbyturisme. Herudover samarbejder projektet med Erhvervshusene, Danske Destinationer og Aalborg Universitet Innovation om indsatsen.

 

EU React

Foto:EU

Get Social: