©  Foto:

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

AC Hotel Bella Sky Copenhagen er et af Skandinaviens største hoteller med sine 811 værelser fordelt på 23 etager samt 48 fleksible konferencerum.

Hotellet i sig selv er imponerende, og indenfor findes der danske designermøbler, skandinavisk design, et lækkert fitnesscenter samt udsøgte madoplevelser på hotellets restauranter og barer. På 23. etage ligger SUKAIBA, en restaurant der byder på asiatisk inspireret mad og cocktails af høj kvalitet, hvorfra den spektakulære udsigt over København kan nydes. Restaurant Martha Brasserie på hotellets 1. etage byder indenfor til et personligt, indbydende og letforståeligt køkken i en skøn atmosfære i midten af hotellet.

AC Hotel Bella Sky Copenhagen er kendt for den ikoniske arkitektur, og med placeringen midt i bydelen Ørestad er mulighederne mange. Ørestad byder på alt fra shopping i Skandinaviens største indkøbscenter til golf, vandre- eller løbeture i de fredede fællesarealer samt hyggelige cafébesøg.

Tæt på lufthavn og indre København

Hotellet er placeret tæt på både bus og metro, og kommer du i bil er motorvejen lige rundt om hjørnet. Under 500 meter fra indgange til hotellet finder du Bella Center metrostation, der på mindre end 10 minutter kan tage dig direkte til centrum af København. I sommermånederne er det ideelt at gå ture på Amager Fælled, der har ruter hele vejen til det hyggelige Dragør, der især er kendt for den gamle by.