Why Not 2022

Why Not? 2022

Foto: Daniel Rasmussen

Wonderful Copenhagen og VisitDenmark har i samarbejde med kommercielle aktører som følge af COVID-19 udviklet kampagnekonceptet Why Not?, der har til formål at markedsføre København overfor et internationalt publikum med interesse for byens kernefortællinger.

Kampagneinformationer

 • Markeder: Frankrig, Italien, Tyskland, Sverige, Norge, UK og USA.
   

 • Kampagneperiode: Start juni 2021 og kører året ud. 
   

 • Målgruppe: Personer med adfærd for København som rejsedestination og interesse i Københavns kernefortællinger især gastronomi, design, green living og arkitektur.
   

 • Platforme: YouTube, Instagram, Facebook, digitale outlets, display annoncer, Google adwords og OTA samarbejder.
   

 • Fortælling: Kampagnen er opbygget omrking temaerne gastronomi, design og green living.

Download materiale fra kampagnerne

Why Not? 2022
VisitCopenhagen

Why Not? - Forår/sommer

UK / FR / IT / NO / SE / DE

Why Not?-kampagnen består af en destinationsvideo, der har til formål at markedsføre byens kernefortællinger overfor et internationalt publikum. For at kampagnen kan anvendes bredest muligt i både Danmark og internationalt samt integreres af partnere og erhvervet er materialet blevet udviklet i forskellige sprog, formater og længder. I ovenstående links finder du kampagnematerialet på henholdsvis engelsk, fransk, italiensk, norsk, svensk og tysk.

 

Why Not? 2022
VisitCopenhagen

Why Not Let This Be You? - Sensommer/efterår

UK / FR / IT / NO / SE

Why Not Let This Be You?-kampagnen består af flere forskellige destinationsvideoer, der har til formål at markedsføre byens kernefortællinger overfor et internationalt publikum. For at kampagnen kan anvendes bredest muligt i både Danmark og internationalt samt integreres af partnere og erhvervet er materialet blevet udviklet i forskellige sprog, formater og længder. I ovenstående links finder du kampagnematerialet på henholdsvis engelsk, fransk, italiensk, norsk og svensk.

Anders Helsager Pedersen AHP

Senior Manager - Creative

ahp@woco.dk