Københavner Kærlighed

Københavner Kærlighed 2022

Foto: Daniel Rasmussen

Wonderful Copenhagen har som følge af Covid-19 udviklet kampagnekonceptet Københavner Kærlighed, der har til formål at tiltrække danskere til København med en interesse for byens kernefortællinger.

Kampagneinformationer

 • Markeder: Danmark eksklusiv København.
   
 • Kampagneperiode: Start 2022 og kører året ud med et sæsonbaseret fokus.
   
 • Målgruppe: +25 - bred algoritmebaseret målretning.
   
 • Platforme: YouTube, Instagram, Facebook, Snapchat, outdoor og Google search ads.
   
 • Logoer: Download Københavner Kærlighed logoer her.
   
 • Fortælling: Kampagnen har til formål at promovere de forskellige sæsoner i København med et øget fokus på de mindre typiske turistattraktioner. Der arbejdes altså i højere grad med at promovere byen overfor danskere, der har en højere kendskabsgrad til byen og derved promoveres en række unikke tilbud.

Download materiale fra kampagnerne

Københavner Kærlighed
Mellanie Gandø

Københavner Kærlighed - Jul 2022

Videoproduktion / Outdoor

Download kampagnematerialet fra julen 2022 i ovenstående links. Kampagnen består af forskellige elementer herunder outdoor videobannere i Odense og Aalborg, og en kampagnevideo, der blev produceret i samarbejde med &Co, til VisitCopenhagen's sociale medier.

Københavner Kærlighed
Mellanie Gandø

Københavner Kærlighed - Efterår 2022

Videoproduktion / Outdoor

Download kampagnematerialet fra efteråret 2022 i ovenstående links. Kampagnen består af forskellige elementer bestående af outdoor videobannere i Odense og Aalborg, og en kampagnevideo, der blev produceret i samarbejde med &Co, til VisitCopenhagen's sociale medier. 

Københavner Kærlighed
Mellanie Gandø

Københavner Kærlighed - Sommer 2022

Videoproduktion / Outdoor / Annoncering

Download kampagnematerialet fra sommeren 2022 i ovenstående links. Kampagnen består af forskellige elementer bestående af SoMe annoncer, der har kørt på VisitCopenhagen's Instagram, Facebook og YouTube, outdoor videobannere i Odense og Aalborg, og en kampagnevideo, der blev produceret i samarbejde med &Co, til VisitCopenhagen's sociale medier. 

Københavner Kærlighed
Mellanie Gandø

Københavner Kærlighed - Forår 2022

Videoproduktion / Annoncering

Download kampagnematerialet fra foråret 2022 i ovenstående links. Kampagnen består af forskellige elementer bestående af SoMe annoncer, der har kørt på VisitCopenhagen's Instagram, Facebook og YouTube, og en kampagnevideo, der blev produceret i samarbejde med &Co, til VisitCopenhagen's sociale medier. 

Københavner Kærlighed
Mellanie Gandø

Københavner Kærlighed - Vinter 2022

Videoproduktion / Annoncering

Download kampagnematerialet fra vinteren 2022 i ovenstående links. Kampagnen består af forskellige elementer bestående af SoMe annoncer, der har kørt på VisitCopenhagen's Instagram, Facebook og YouTube, og en kampagnevideo, der er produceret i samarbejde med &Co, til VisitCopenhagen's sociale medier. 

Ella Stenberg Winfield ESW

Junior Manager - Marketing

esw@woco.dk