PAKHUS11

PAKHUS11 melder sig ind i Meetingplace

Foto: PAKHUS11

PAKHUS11 er det seneste mødevenue til at melde sig ind Meetingplace-netværket.

Som navnet antyder, hører mødestedet hjemme i et tidligere pakhus beliggende på Østerbro. I dag danner den historiske bygning ramme om et unikt mødested, der har plads til op til 450 siddende og 1.000 stående gæster, og som kan huse alt fra receptioner og større business events til photo shoots og produktlanceringer. Vi har talt med Direktør i PAKHUS11, Jan Marcher, om hvad de håber at få ud af medlemskabet, og hvordan COVID-19 har påvirket deres forretning.

  
Hvorfor har I valgt at melde jer ind i Meetingplace?

”Vi forventer at Wonderful Copenhagens evne til at tiltrække internationale møde- & business events ved at markedsføre København som den førende destination for professionelle events, vil bidrage positivt til vores forretning.”

Hvad ser I af mulige samarbejder med andre medlemmer?

”Den brede vifte af medlemmer, som dette branchenetværk rummer, åbner mange muligheder for samarbejde. Dertil kommer den faglige sparring via netværksmøder, sociale arrangementer m.m. med andre aktører i branchen.” 

Hvad har Corona helt konkret betydet for jer, og hvad har I gjort for at minimere dens indflydelse på jeres forretning?

”Da vi primært huser større events, har Corona desværre resulteret i, at vi har fået rigtigt mange aflysninger. Kun få arrangementer er blevet ombooket til næste år. 

Som et nyt tiltag har vi derfor indrettet PAKHUS11 til et Streaming Studie, hvorfra virksomheder og andre interessenter kan live-streame møder, konferencer, kick-offs m.m. i et topprofessionelt set-up. Vores løsninger er skalerbare, så alle typer behov kan imødekommes - fra et lille intimt studie til en fuld sceneproduktion. 

Vi bistår med hjælp i alle faser af projektforløbet på både indholds- og afviklingssiden, så vi sikrer, at kundens ambitioner bliver indfriet, og seerne får en god oplevelse.”

Få mere information om PAKHUS11 her.