Hotel NH Collection Copenhagen - waterfront facade

Nyt medlem af Meetingplace Wonderful Copenhagen: NH Collection Copenhagen

Foto: NH Collection Copenhagen

Det nyåbnede NH Collection Copenhagen på Christianshavn har meldt sig ind Meetingplace Wonderful Copenhagen. Vi har sat salgsdirektør, Katrine Bay Ramsdahl, stævne for at høre lidt om bevæggrundene for at melde sig ind i MWC-netværket og hvad det 5-stjernede hotel på havnefronten byder på.

Vil du fortælle lidt om NH Collections første hotel i Norden?

"NH Collection Copenhagen er en del af NH Hotels-koncernens upscale hotellinje, der er kendt for at inspirere og fascinere gæster med ekstraordinære hoteloplevelser, gastronomi, møder og events.” 

Hvad er årsagen til at I fra start har valgt at melde jer ind i Meetingplace Wonderful Copenhagen netværket?

”Meetingplace er et vigtigt netværk for vores branche, og vi vil meget gerne være med til at bidrage til et tæt samarbejde blandt Københavns vigtige aktører, da vi tror på, at samarbejde og sammenhold skaber gode resultater for alle. Samtidig tror vi på, at Meetingplace er det helt rigtige netværk for et nyt brand som NH Collection Copenhagen, der kan få vores hotel på landkortet.”

NH Collection Copenhagen

Foto:NH Collection Copenhagen

Hvad ser I af mulige samarbejder med andre MWC-medlemmer?

”Det er vigtigt for os at skabe de rigtige rammer for vores gæster. Vi kan alle noget forskelligt og derfor mener vi, at vi netop kan bruge hinandens kompetencer for på den måde at skabe gode oplevelser for gæsterne. Vores by byder på fantastisk mange muligheder og samarbejdet i Meetingplace gør det muligt at vise byen som helhed.”

Hvad har pandemien konkret betydet for jer ift. lanceringen i Skandinavien?

”NH Collection er nye på det danske hotelmarked, og vi har set meget frem til at åbne kædens første hotel i Norden. NH Hotel Group har længe kigget mod København som et relevant marked på grund af den store efterspørgsel, og vores planlagte åbning i september passer godt med opstarten af turismen, byliv og sociale arrangementer efter genåbningen.”

Er der andet i pipeline ifm. etableringen, som I ønsker at gøre opmærksom på over for resten af netværket? 

”NH Collection Copenhagen har byens bedste beliggenhed og udsigten fra taget er en man sent glemmer med 360 graders fantastisk vue over hele København og endda til Malmø. Derfor er en fremtidig etableret rooftop med flere forskellige faciliteter absolut på vores ønskeliste for hotellet.”

Velkommen til!

Anne Marie Barsøe AMB

Senior Manager - International Press & Communication

amb@woco.dk