Hotel

Nordhavn får sit første hotel, når nyt Meetingplace medlem Comwell åbner bæredygtigt hotel i 2021

Foto: Comwell

Københavns hotelscene-og kapacitet gennemgår i disse år en stor forvandling og udvidelse.

En lang række hoteller er i de sidste par år åbnet i byen, og flere er på vej. Et af dem er det nye Comwell Copenhagen Portside, som bliver det første hotel i Comwell regi i København. Comwell Hotels har indgået en eksklusivaftale med Wyndham Hotels & Resorts, der med sine 9.200 hoteller i mere end 80 lande er én af verdens største hotelfranchisevirksomheder. Comwell Copenhagen Portside bliver en del af Dolce by Wyndham, der er et af Wyndhams 20 hotelbrands.

Hotellet, der åbner i januar 2021, får 484 værelser og 17 mødelokaler heriblandt et eventlokale med plads til 400 personer. Ydermere bliver der i hotellets kælder et stort eventområde på 2000 m2, hvor der bl.a. kan holdes billanceringer med op til hele 60 biler.

Udover at være det første Comwell hotel i København, så kan Comwell Copenhagen Portside også bryste sig af at blive det første hotel, der kommer til at ligge i Københavns nye bæredygtige bydel Nordhavn. Her bliver det opført i bydelens nye kvarter Trælastholmen med vand til tre sider og udsigt til Øresund.

Ligesom i Nordhavn kommer bæredygtighed til at være i højsædet på Comwell Copenhagen Portside. På tværs af Comwell Hotels arbejdes der allerede nu målrettet med den grønne omstilling. Med det nye hotel vil dette fokus kun blive stærkere. Således får Comwell Copenhagen Portside bl.a. stor fokus på bekæmpelsen af madspild, brugen af danske, økologiske og sæsonbetonede råvarer, lavere energiforbrug og social ansvarlighed. Endelig bliver hotellet DGNB-certificeret – en certificering, der omfatter både det miljømæssige bæredygtighedsaspekt såvel som det økonomiske og sociale. Og med kort afstand til den nye metrostation bliver miljørigtig transport ikke noget problem for hotellet og dets kommende gæster.

 

For mere info: Charlotte Bechmann, Salgschef/Head of Sales: cbm@comwell.com