Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki skal brande Danmarks hovedstad i USA: Indgår nyt samarbejde med Wonderful Copenhagen

4.7.2023
Foto: Wonderful Copenhagen

Nu skal endnu flere amerikanere have øjnene op for vores gadekøkkener, finere gastronomi og den særlige københavnske livsstil, hvor de lokale cykler og bader i havnen.

Og det er Danmarks internationale tennisstjerne, Caroline Wozniacki, der netop har annonceret et comeback til WTA Tour og US Open, som skal lære dem det.

Under sloganet ’How to Copenhagen with Caroline’ bliver Caroline Wozniacki frontfigur i ny marketingkampagne fra Wonderful Copenhagen. Kampagnen består af en række videoer, hvor Caroline Wozniacki og hendes amerikanske mand, NBA-basketball-spilleren David Lee, bruger og nyder byen aktivt.

Kampagnen går i luften i august i forbindelse med US Open. Og igennem kampagnens videoer vil amerikanere se Caroline og David træne i Nordhavn, spise på gadekøkkener, bade i havnen og transportere sig rundt i Danmarks hovedstad på cykel og med havnebus.

”Jeg har jo en stor personlig relation til København og Danmark. København er en af mine absolut yndlingsbyer i verden. Og derfor glæder jeg mig rigtig meget til at vise, hvad det er, der gør Danmarks hovedstad så fantastisk og unik. Jeg vil vise folk i USA, at det her er en storby, som er noget helt særligt. Sammen med David vil jeg tage rundt og opleve København på vores måde og lave videoer undervejs, så amerikanerne kan se, hvad København har at byde på, og hvorfor den skal opleves,” siger Caroline Wozniacki.

Den primære målgruppe for kampagnen er amerikanere i alderen 30-55 år, som bor i storbyerne New York og Los Angeles, som interessemæssigt matcher København, og som er interesserede i at opleve autentiske og unikke rejsemål bredt fordelt over året.

”Caroline Wozniacki er et stærkt og aktuelt navn internationalt, som vi glæder os til at sætte i spidsen for vores nye kampagne i USA. Efter nogle svære år under pandemien er konkurrencen mellem storbyerne rundt i verden om at tiltrække internationale turister benhård. USA har historisk været et vigtigt marked for hovedstadens turisme, og det vil vi styrke med den nye kampagne, som vil køre fra sensommeren og ind i efteråret, så vi kan sætte fokus på at tiltrække amerikanske gæster mere fordelt hen over året,” siger Rikke Holm Petersen, kommunikations- og marketingdirektør, Wonderful Copenhagen.

Kampagnen vil bestå af en række videoer på mellem 10 og 30 sekunder, som fra midt i august og ind i efteråret vil blive vist på Facebook, Instagram og Youtube og samtidig til Caroline Wozniackis ca. 1,3 mio. følgere på Instagram. Kampagnen vil blive fulgt op med bannerannoncer og nye guides på Wonderful Copenhagens sociale medier og websites.

Kampagnen eksekveres inden for rammerne af den nationale brandstrategi for Danmark.