Airport

Ruteudviklingsprogram

Foto: Stewen Quigley

Ruteudviklingsprogrammet Global Connected er forankret hos Wonderful Copenhagen, som både varetager projektledelsen og eksekverer den destinationsmarkedsføring, som programmet bidrager med i forbindelse med etableringen af nye ruter til København.

Direkte tilgængelighed er ikke kun en forudsætning for at sikre erhvervslivet adgang til eksportmarkeder og øget mulighed for tiltrækning af talent og investering, men også for udvikling af den internationale turisme i Danmark. Og da turisme er afgørende for flyruters etablering og levedygtighed, er ruteudviklingsprogrammet Greater Copenhagen Connected forankret i Wonderful Copenhagen.

Målet er at understøtte tiltrækning af nye, direkte og strategisk vigtige flyruter, og indsatsen består både af sekretariatsbetjening af programmet, proaktivt arbejde i forhold til flyselskaber og produktion og eksekvering af destinationsmarkedsføring.

Ruteudviklingsprogrammet forankret i Communication, hvor indsatsen samtidig understøttes af Wonderful Copenhagens overordnede markedsføring af destinationen.

 

 

Camilla Bitsch Lund

Senior Manager – Greater Copenhagen Connected

cbl@woco.dk