covid 19 handwash

Møder og events i trygge rammer

Foto: Daniel Rasmussen

Delegerede kan mødes i trygge omgivelser i København og være sikre på, at deres møder og events håndteres med de højeste sikkerhedsforanstaltninger i overensstemmelse med de danske sundhedsmyndigheders retningslinjer.

label
HORESTA

HORESTA – ”SAFE TO VISIT”

Tryghed og sikkerhed for gæster og personalet har aldrig været vigtigere end i forbindelse med genåbningen af turisme- og oplevelseserhvervet. For at imødekomme dette behov har HORESTA udviklet et ”SAFE TO VISIT”-program, som gør det let for gæsterne i branchens virksomheder at se, hvordan de arbejder med at skabe trygge og sikre rammer for besøg. Alle virksomheder, som benytter sig af SAFE TO VISIT-programmet, følger myndighedernes afstandskrav, krav til rengøring, hygiejne, gæstehåndtering og arbejdsgange, samt HORESTAs og myndighedernes anbefalinger i den forbindelse.

Gældende sikkerhedsforanstaltninger

På hoteller og venues i København har man gennemført en lang række foranstaltninger for at sikre, at byen fortsat er et trygt sted at mødes.

  • Konferencer med op til 500 personer er tilladt, så længe visse retningslinjer er overholdt.

 

  • Besøgende kan forvente mere plads til deres møder og events. Øget rengøring før, under og efter arrangementet i mødelokaler såvel som restaurant. Fokus på hyppig ventilation, tilbud om kuvertanrettede måltider, eller buffeter med øget rengøring af kontaktflader, personlige redskaber og portionsskåle ved selvservering. Mere brug af udendørs rum og et kontinuerligt fokus på identifikation og eliminering af "hyppig risiko touch points ” med mere.

 

  • I Københavns Lufthavn skal rejsende til enhver tid bære mundbind. Ekstra personal er til rådighed, der er taget skridt til at minimere fysiske interaktioner, fokus på køadministration hyppigere højttaleropkald, og desinfektionssprays i hele lufthavnen. Find mere information her.

 

  • Mundbind er obligatoriske på restauranter, barer, caféer, når man ikke sidder ned. Desuden er det obligatorisk ved busstoppesteder, på togperroner og ombord på alt offentlig transport samt i taxaer.
  • Store sammenkomster, såsom festivaler og andre store begivenheder er fortsat ikke tilladt.

 

  • Myndighederne råder folk til at minimere brugen af ​​offentlig transport og om muligt rejse uden for myldretiden. Plakater med officielle retningslinjer er synlige på perroner, i tog, busser, metroer osv. Find mere information her.

 

  • Sundhedsstyrelsen har udstedt retningslinjer på ni sprog, der skal downloades og placeres synligt i alle offentlige og private institutioner og rum.

 

  • Der er oprettet Covid-19 testfaciliteter i København, der tilbyder test til alle, der viser symptomer. Testresultater er tilgængelige inden for 24-48 timer. I tilfælde af spørgsmål, bedes man ringe til Covid-19 hotline: 7020 0233

 

  • For de seneste oplysninger fra de danske myndigheder og nyttige telefonnumre se her