cirkel broen sunset copenhagen

Gå på opdagelse

Foto: Mathias Brandt

Rammerne om dit næste møde, vil uden tvivl være noget helt særligt. Kombinationen af smalle brostensbelagte gader, grønne parker, storslående arkitektur og spændende attraktioner gør København til en perfekt metropol med den helt rette blanding af historisk charme og moderne byliv.

Som Danmarks hovedstad emmer København af historie, og omgiver dig med spændende arkitektur, som både tæller historiske slotte og moderne mesterværker af nogle af verdens største, danske arkitekter. 

I dag er København desuden internationalt kendt som at være i gastronomisk verdensklasse. Historien om Københavns madscene, der konstant knopskyder med nye, spændende spisesteder er evig aktuel. Fra Michelin restauranter og gastronomiske sværvægtere til madmarkeder og lokale stamsteder. Københavns madscene er lige så forskellige som de kvarterer som byen er sammensat af. Hver bydel har deres egne unikke kendetegn og man bør gøre sig selv den tjeneste at udforske Københavns forskellige nabolag, der binder byen sammen. 

Både før, under- og efter mødet, er der rig mulighed for at gå på opdagelse og fordelagtigt inddrage byen som en aktiv del af et møde. Hop på cyklen, i båden eller i den nye metroring og rundt om hjørnet finder du utallige shopping muligheder, kulinariske oplevelser og nogle af Danmarks mest ikoniske kunst- og kulturinstitutioner. Find de klassiske seværdigheder eller byens skjulte skatte. 

Gå på opdagelse i Hovedstaden

Gå på opdagelse udenfor København

Der venter massevis af store oplevelser op langs kysten nord for København og i resten af regionen. Smuk natur, kultur og små og store attraktioner, som kan nås på en 1 times kørsel fra København. Her findes ligeledes unikke mødesteder, hoteller og konference steder. 

Hvordan kommer man rundt i byen?

Det er hurtigt og nemt at komme rundt. Hvor køber man billet til busser, metro og s-tog? Hvordan finder man rundt? Og hvad med zoner? Ingen grund til panik, her er et overblik over, hvordan man kommer rundt i København.