Inner habour bridge and the The Royal Danish Playhouse

Kickstart toolkit

Foto: Terry Mclaughlin

Få materiale og inspiration til digital markedsføring, der kan kickstarte din forretning efter coronanedlukningen. Gå på opdagelse i værktøjskassen eller søg viden og data om, hvordan branchen bedst navigerer under og efter nedlukningen.

På siden findes også en række brugbare værktøjer, relevante data og fremtidsforudsigelser samt artikler til inspiration for alle i det danske turismeerhverv. Vi har samlet materiale fra aktuelle kampagner, så du nemt selv kan komme i gang. Find gode råd til influencersamarbejder, SoMe, pressemeddelser m.m. Du kan også finde masser af billeder på vores mediacenter, som du frit kan benytte i din markedsføring af København.

Aktuelle kampagner

Danmarkskampagne - storby

Denne kampagne har fokus på at få danskerne til denne sommer at holde ferie i en dansk storby. Se filmen og download materiale.

Københavnerkampagne - #Brugdinby

Denne kampagne har til formål at inspirere københavnerne til at bruge byen og støtte de lokale erhverv og kulturinstitutioner. Se filmen og download materiale.

Nærmarkedskampagne

Denne digitale kampagne skal inspirere gæster fra Tyskland, Norge, Sverige og UK, til at besøge København. Se filmen og download materiale.

Viden og værktøjer

Udvalgte guides og tips

Find gode råd til influencersamarbejder, SoMe, pressemeddelser m.m. Vi har udvalgt en række artikler til inspiration.

Viden om turismen post-corona

Analyser og viden, der sætter fokus på hvilke ændringer COVID19 vil medføre, og hvordan vi som branche navigerer i denne nye virkelighed.

#Brugdinby – den har brug for dig!

Relateret indhold

Ny kampagne: Københavnerne skal bruge deres by og holde gang i hovedstadens udbud af oplevelser

Normalt står både københavnere og turister i kø til de mange oplevelser i byen, hvad end det er restauranter, butikker, museer, attraktioner mm. Men efter corona-krisens nedlukning, hvor omsætningen helt eller delvist har været forsvundet, er mange virksomheder nu i færd med at åbne igen.

Copenhagen Media Center

Find masser af billeder og film fra København i vores mediacenter til brug i din markedsføring og promovering.

Wonderful Copenhagen: Milliardtab nu, større risiko på sigt

Store kongresser, der aflyses. Krydstogtskibe, der ikke anløber. Og internationale storbyturister, der bliver væk, mens Danmark og store dele af verden lukkes ned.