Inner habour bridge and the The Royal Danish Playhouse

Kickstart toolkit

Foto: Terry Mclaughlin

Få materiale og inspiration til digital markedsføring, der kan kickstarte din forretning efter coronanedlukningen. Gå på opdagelse i værktøjskassen eller søg viden og data om, hvordan branchen bedst navigerer under og efter nedlukningen.

På siden findes også en række brugbare værktøjer, relevante data og fremtidsforudsigelser samt artikler til inspiration for alle i det danske turismeerhverv. Vi har samlet materiale fra aktuelle kampagner, så du nemt selv kan komme i gang. Find gode råd til influencersamarbejder, SoMe, pressemeddelser m.m. Du kan også finde masser af billeder på vores mediacenter, som du frit kan benytte i din markedsføring af København.

Materiale fra aktuelle kampagner

Danmarkskampagne - storby

Denne kampagne har fokus på at få danskerne til denne sommer at holde ferie i en dansk storby. Se filmen og download materiale.

Københavnerkampagne - #Brugdinby

Denne kampagne har til formål at inspirere københavnerne til at bruge byen og støtte de lokale erhverv og kulturinstitutioner. Se filmen og download materiale.

Nærmarkedskampagne

Denne digitale kampagne skal inspirere gæster fra Tyskland, Norge, Sverige og UK, til at besøge København. Se filmen og download materiale.

Viden og værktøjer

Udvalgte guides og tips

Find gode råd til influencersamarbejder, SoMe, pressemeddelser m.m. Vi har udvalgt en række artikler til inspiration.

Viden om turismen post-corona

Analyser og viden, der sætter fokus på hvilke ændringer COVID19 vil medføre, og hvordan vi som branche navigerer i denne nye virkelighed.

#Brugdinby – den har brug for dig!

Relateret indhold

Invitation til webinar om tryghed i oplevelsen

Med dette gratis webinar ønsker Wonderful Copenhagen at  dele nogle værktøjer med kulturlivet, så de i endnu højere grad bliver i stand til at skabe tryghed i kulturoplevelsen i en tid med smittefare.

Nyt strategiværktøj for turismebranchen i hovedstaden

Med afsæt i fire potentielle scenarier for hvordan turismen kan udvikle sig efter COVID-19, har Wonderful Copenhagen skabt et værktøj til strategiarbejde for byens mange partnere.

Kickstart kulturturismen

Kulturen er en af de væsentligste grunde til, at vi kan tiltrække gæster til vores storbyer. Derfor sætter initiativet Kickstart Kulturturismen kulturen i centrum for en kickstart af storbyturismen i Danmark ifm. COVID-19-pandemien.