Frederiksberg

Frederiksberg - Markedsføring & data

Foto: VisitCopenhagen

Her finder du et arkiv over kampagnemateriale, toolkits, guides, billede- og videomateriale og forskellige analyser og tal med relevans for turismeaktører på Frederiksberg.

Download materiale fra Frederiksberg

This is Frederiksberg
Wonderful Copenhagen

Kernefortællingen om Frederiksberg

Læs mere om This is Frederiksberg

Står du og mangler inspiration og marketingværktøjer til, hvordan du bedst muligt kan aktivere Frederiksbergs nye brandfortælling i egen markedsføring, så tryk ind på ovenstående link. 

Her finder du et arkiv med marketingværktøjer til at bruge kernefortællingen herunder brand toolboxen med guidelines, billede- og videomaterialer samt artikler og analyser med relevans for erhvervsdrivende på Frederiksberg, så vi alle kan samles om en fælles og styrket fortælling om byen.

Haveselskabets Have
Daniel Rasmussen

Mediearkiv fra Frederiksberg

Billedemateriale / Videomateriale

Download billede- og videomateriale fra Frederiksberg i ovenstående links, som frit kan anvendes såfremt rettighederne for brugen af materialet følges. Materialet må kun anvendes i forbindelse med promovering af København og Greater Copenhagen i et turismeøjemed, og fotografen og VisitCopenhagen skal altid krediteres.

Frederiksberg
Daniel Rasmussen

Analyser om Frederiksbergs turisme

Styrker, udfordringer & potentialer / Turismen i tal

Download analyser om Frederiksberg i ovenstående links. Den første undersøgelse er produceret i samarbejde mellem Wonderful Copenhagen og Actant og dykker ned i forskellige analyser og tal om Frederiksbergs styrker, udfordringer og potentialer. Den anden undersøgelse giver en dybere indsigt i Frederiksbergs turisme i tal baseret på blandt andet overnatninger og turismeomsætning.

Møstings
Mellanie Gandø

Nyttige værktøjer til turismeaktører

MOSAIK / Tourism + Culture Lab / Restore Restaurants

Hent inspiration, guides og nyttige værktøjer til turismeudvikling i ovenstående links. Her kan du læse mere om MOSAIK, som er Dansk Storbyturismes fælles platform for viden og forretningsudvikling i mødet mellem kultur og turisme. Du kan også læse mere om Tourism + Culture Lab, der er et udviklingsprojekt, der arbejder med at styrke Greater Copenhagen som en attraktiv kulturdestination og Restore Restaurants, der sætter fokus på forskellige handlingsplaner indenfor restaurationsbranchen.

Adam Engel AEN

Head of Greater CPH & Civic Engagement

aen@woco.dk