MeetDenmark logo
Skuespiller huset

MeetDenmarks Bæredygtighedsplan

Foto: Daniel Rasmussen

Dyk ned i MeetDenmarks bæredygtighedsplans tre indsatsområder og bliv klogere på de mange forskellige initiativer, der skal accelerere den bæredygtige omstilling af dansk erhvervs- og mødeturisme.  

De danske erhvervs- og mødeturismevirksomheder skal være førende inden for bæredygtighed. Det betyder at møder, messer og kongresser afviklet i Danmark skal have en lav miljø- og klimapåvirkning og skabe en bred samfundsmæssig værdi. Derfor skal dansk erhvervs- og mødeturisme i endnu højere grad være en platform for et internationalt samarbejde om fremtidens bæredygtige løsninger.

Indsatserne i MeetDenmarks bæredygtighedsplan skal understøtte de danske erhvervs- og mødeturismevirksomheder bæredygtige omstilling og bidrage til, at dansk erhvervs- og mødeturisme bliver en aktiv medspiller i at løse de store samfundsmæssige udfordringer, vi står overfor.

Bæredygtighedsplanens tre indsatsområder og elleve initiativer er baseret på en omfattende analyse af branchen og sætter retningen for arbejdet med bæredygtighed inden for dansk erhvervs- og mødeturisme.

Analysen: Bæredygtighed i erhvervs- og mødeturismen er udviklet i regi af projektet Kickstart Dansk Turisme, som blev støttet af Danmarks erhvervsfremmebestyrelse 

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Foto:Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse