MeetDenmark logo
Villa Copenhagen

Danmark er en sikker og tryg møde- og kongresdestination

Foto: Daniel Rasmussen

MeetDenmark har udviklet markedsføringsmateriale om håndtering af sikkerhed og sundhed i Danmark, for at mindske kunders usikkerhed om afholdelse af kongresser og møder i landet.

Med henblik på at mindske både nuværende samt potentielle kunders usikkerhed om afholdelse af kongresser og møder i landet har MeetDenmark udviklet markedsføringsmaterialer om håndtering af sikkerhed og sundhed i Danmark. Kampagneelementer er derfor udviklet til at indgå i fastholdelsesarbejdet og i indsatsen for at vinde ny forretning, samt ikke mindst holde Danmark top of mind hos møde- og kongresarrangører.

Projektet har haft to fokusområder

Fokusområde 1
Materiale der adresserer håndtering af COVID19 i Danmark, og hvorfor vi som nation har ageret som vi har gjort med baggrund i hvem vi er som danskere. Fokus i materialet er på sikkerhedsforanstaltninger (hygiejne, rengøring, afstand), samt værdibaserede fortællinger fra hver destination om hvilke nye tiltag der er kommet ud af COVID-19 situationen. Resultatet er en film og et informationsblad under overskriften ”Denmark is Ready for Business”

Fokusområde 2
Materiale med et mere langsigtet fokus, hvor sikkerhed og sundhed kan forstås i lidt bredere forstand.  Her adresseres at Danmark er en tryg og sikker nation på mange parametre lige fra sikkerhed i strømforsyning og lav kriminalitet, til at vi har et af verdens bedste sundhedssystemer.  Resultatet er en film og et informationsblad under overskriften ”Denmark – The Safe Choice for Conferences”

Cathrine Seidel Tvede
VIl du videre mere om markedsføringsmaterialet?

Senior Bid Manager - Congress

cas@woco.dk

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Foto:Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse