Villa Copenhagen

Danmark er en sikker og tryg møde- og kongresdestination

Covid-19 har ført til aflysninger og udskydelser af kongresser over hele landet. Destinationerne i MeetDenmark har derfor udviklet markedsføringsmateriale om håndtering af sikkerhed og sundhed i Danmark, for at mindske kunders usikkerhed om afholdelse af kongresser og møder i landet.

Covid-19 pandemien har ført til aflysninger og udskydelser af kongresser over hele landet. Destinationerne i MeetDenmark har derfor haft behov for at udvikle markedsføringsmaterialer om håndtering af sikkerhed og sundhed i Danmark, med henblik på at mindske både nuværende samt potentielle kunders usikkerhed om afholdelse af kongresser og møder i landet. Kampagneelementer er derfor udviklet til at indgå i fastholdelsesarbejdet og i indsatsen for at vinde ny forretning, samt ikke mindst holde Danmark top of mind hos møde- og kongresarrangører.

Projektet har haft to fokusområder

Fokusområde 1
Materiale der adresserer håndtering af COVID19 i Danmark, og hvorfor vi som nation har ageret som vi har gjort med baggrund i hvem vi er som danskere. Fokus i materialet er på sikkerhedsforanstaltninger (hygiejne, rengøring, afstand), samt værdibaserede fortællinger fra hver destination om hvilke nye tiltag der er kommet ud af COVID-19 situationen. Resultatet er en film (som ikke er offentliggjort endnu pga. det nuværende smittetryk) og et informationsblad under overskriften ”Denmark is Ready for Business”

Fokusområde 2
Materiale med et mere langsigtet fokus, hvor sikkerhed og sundhed kan forstås i lidt bredere forstand.  Her adresseres at Danmark er en tryg og sikker nation på mange parametre lige fra sikkerhed i strømforsyning og lav kriminalitet, til at vi har et af verdens bedste sundhedssystemer.  Resultatet er en film og et informationsblad under overskriften ”Denmark – The Safe Choice for Conferences”

Find materialet her:
Download pdf

To know more about how Denmark manages to be one of the safest and best countries for hosting business events despite the Covid-19 pandemic

pdf / 190 kB

Download pdf

To know more about why Denmark is one of the most secure and peaceful countries in the world and about our rich tradition for thinking outside the box

pdf / 187 kB