©  Foto:

Copenhagen Marriott Hotel

Copenhagen Marriott Hotel er placeret ved Københavns Havnefront tæt på Tivoli med udsigt til det pulserende liv på Islands Brygge.

Ved Kalvebod Brygge i Københavns centrum finder du Copenhagen Marriott Hotel, der byder på storslået udsigt over vandet til den ene side og ind over byen på den anden.

Nyd opholdet i København i lækre omgivelser. Copenhagen Marriott Hotel tilbyder 406 rummelige værelser med udsigt over Københavns Havn, luksuriøse senge og sengetøj, skrivebord og højhastighedsinternet. Forkæl dig selv og dine medrejsende med lækker middag på restauranten Midtown Grill, efterfulgt af en drink i den eksklusive bar Pier 5, der ligger lige ud til havnekanalen. Den centrale placering gør det muligt at nyde godt af alt, hvad København har at tilbyde lige uden for døren.

Udover den fantastiske beliggenhed og femstjernede service, er Copenhagen Marriott Hotel kendt for sine fleksible og velindrettede konferencefaciliteter. Hotellet er derudover indehaver af den eneste femstjernede suite ved havnefronten: The Royal Suite, der med sine 170 kvadratmeter, tilbyder en imponerende panoramaudsigt, stilfuldt interiør samt et eksklusivt spalignende badeværelse.