Wonderful Copenhagen
tourismXlab

Ny værktøjskasse til turismebranchen

7/14/2020

Dyk ned i værktøjer, artikler og best practice til inspiration for alle i det danske turismeerhverv, der har et behov og en interesse for at udvikle et nyt produkt eller service til deres forretning.

Har du en god idé til et turismeprodukt, er du iværksætter, eller ønsker du inspiration til dit arbejde? så er der god grund til at gå på opdagelse i dette nye univers til turismeerhvervet.

Værktøjerne er udviklet i regi af det nationale innovationsprojektet TourismX, som Wonderful Copenhagen har kørt i samarbejde med Dansk Kyst og Naturturisme, samt en række videnspartnere.

Projektet har engageret en række startups og små og mellemstore virksomheder, og det er erfaringer fra deres forløb, som danner grundlag for den viden og de værktøjer, du finder i toolboksen.

På siden finder man redskaber til at lave så konkrete ting som service blueprint, digitale prototyper og produktest. Der er også værktøjer til både forretningsudvikling, kommunikation og udvikling af produkter.

Herudover er der et videnscenter med relevante rapporter og analyser, og så er der masser inspiration og erfaringer fra andre iværksættere.

tourismxlab
Om TourismX

TourismX er et landsdækkende projekt, der skal styrke innovationen i dansk turisme. Projektet drives af Dansk Natur- og Kystturisme og Wonderful Copenhagen. Formålet med TourismX er at koble virksomhedernes vækstideer med nyeste forskning og viden med henblik på udvikling af innovative produkter og services. Indtil nu har i alt 46 virksomheder været i samarbejde med TourismX.