delegates walking

Lad os mødes på ny i København

Foto: Martin Heiberg

ÅBENT HUS d. 8. - 12. februar 2021

Wonderful Copenhagen starter en ny kampagne rettet mod det danske mødemarked. ’Lad os møde på ny i København’ er budskabet for kampagnen, der skal kommunikere at København er klar til at afholde møder i trygge rammer med nye tiltag tilpasset den nye virkelighed. Kampagnen vil kulminere i en ÅBENT HUS uge, hvorfor vi vil invitere alle hoteller mødesteder i byen, til at åbne dørene op og invitere indenfor til en inspirationsrig rundvisning for mødebookere.

Registrering

Tilmeld jeres virksomhed(er)  her . Når mødebookerne bliver inviteret, får de adgang til en officiel ÅBENT HUS kampagneside, hvor de kan se hvilke hoteller og mødesteder der har dørene åbne og hvem de kan kontakte for en rundvisning. Derfor, er det vigtigt at I tilmelder jer.

TOOLBOX

Vi har samlet et lille toolkit med relevant materiale til promovering af ÅBENT HUS eventet. Her kan I finde billeder, kampagnevideo, emblem, logo mm. som vi opfordrer at gøre brug af, for at skabe en fælles identitet.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål før, under og efter ÅBENT HUS eventet. Skriv til os på meetings@woco.dk og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Markedsføring af ÅBENT HUS

Wonderful Copenhagen vil udsende en officiel invitation via både Kursuslex & Danske Konferencecentre's databaser af danske møde- og eventplanlæggere samt opfølge med massiv mediedækning og annoncering i relevante branchemedier og sociale medier. Vi vil også opfordre til, at alle deltagende virksomheder samtidig tager ejerskab for ÅBENT HUS eventet, og benytter lejligheden til at invitere egne kunder til at deltage. 

Til højre kan I se et eksempel. I kan hente tekst og grafisk materiale til brug i jeres egne invitationer her 

Tips og tendenser til en god rundvisning

Vi vil gerne opfordre til, at man som virksomhed, gør lidt ekstra ud af det. Vi har udvalgt nogle enkelte tendenser, der kan give anledning til inspiration om at tilrettelægge en rundvisning lidt udover det sædvanlige. 

NEW NORMAL

Vis at I har styr på coronareglerne, men fokuser på det man gerne må - og ikke det man ikke må. Det er indbegrebet af New Normal. Hav et engagerende e...

OUTDOOR

Naturen er in, så bring den i spil. Vis walk'n talk ruter eller inddrag omkringliggende aktiviteter. Team up med en ekstern partner, der kreativt kan ...

RELATIONS

Brug teknologien. Vis hvordan det fungerer hos jer og hvordan I kan bruge teknologien til at skabe relationer på tværs af skærme. F.eks. hybrid format...

SUSTAINABLE

Papir er for længst yt. Vis hvad I gør hos jer - f.eks. online eller via en app.  Bæredygtige blomster trender, sæt gang i deres blodcirkulation og gi...

Det med småt.

Vi forventer at alle deltagende virksomheder, overholder alle gældende COVID 19 retningslinier samt holder sig opdateret om ændrede, nye eller skærpende restriktioner med professionelt tilpassede tiltag. Alligevel, vil vi også tage forbehold for, at datoen for arrangementet kan blive rykket. Skulle dette bliver aktuelt, vil I få et varsel på 4 uger.