POPL Burger Restaurant

Forsøg at komme udfordringen ved ”no shows” og sene annulleringer til livs i jeres restaurant. Deltag i dette innovationsforløb

Foto: Mellanie Gandø

Wonderful Copenhagen leder efter 6 restauranter i Hovedstaden, der ønsker at deltager i et innovationsforløb. Her får I hjælp til at opnå bedre økonomiske resultater ved at mindske tabet forbundet med "no shows" og sene annulleringer. Grib chancen og tilmeld jer forløbet.

Udfordringen ved ”no shows” og sene annulleringer er en kompleks problemstilling, som kræver individuelle løsninger tilpasset hver enkelt restaurant. I får derfor individuel hjælp og rådgivning ift., om der er noget særligt, I skal være opmærksomme på i jeres restaurant.

Præmissen for at deltage er, at I oplever forretningskritiske problemer ved for sene annulleringer og ”no shows”.

Tilmeldingsfristen er 6. juli 2023 via dette link
(forventet opstart af forløb i september 2023)

For at blive udvalgt til innovationsforløbet skal I opfølge følgende kriterier. De sikrer, at det samlede forløb får den mest relevante og nyttige data.

Udvælgelseskriterier:

  1. Beliggenhed: Jeres restaurant skal være beliggende i København eller nærområdet.

  2. Reservationssystem og driftsperiode: I skal have et reservationssystem, som I har anvendt i minimum et år. Det sikrer, at det er muligt at indsamle og analysere data om jeres reservationer og aflysninger, samt hvor jeres eventuelle udfordringer ligger og dermed mulige løsninger.

  3. Åbenhed for samarbejde: I skal være villige til at arbejde tæt sammen med projektets team og være åben for at implementere potentielle løsninger baseret på projektets resultater. Det indebærer også en åben API-adgang til jeres data via jeres bookingsystem. 

  4. Variation i størrelse og koncept: Restauranter med forskellige størrelser og koncepter kan deltage. Det sikrer forskellige udgangspunkt for undersøgelse af problematikken.

Wonderful Copenhagen samarbejde på dette innovationsforløb med WeLearn. Vi udvælger de 6 restauranter til innovationsforløbet og giver en samlet tilbagemelding fredag d. 07. juli. Det er gratis at deltage udover, at I skal forvente at lægge ca. 15 timer i projektet (primært online møder). Projektet løber fra medio august til primo november.

I WeLearn og Wonderful Copenhagen ser frem til at samarbejde med jer om at finde løsninger, der kan hjælpe din restaurant og mange andre med at mindske tabet fra "No Shows" og sene annulleringer.

Har I nogle spørgsmål, så kontakt Mikala på 2910 4714 eller mik@woco.dk

Hvem er WeLearn? WeLearn hjælper kunder med at sprede morgendagens adfærd med resultater, der bygger på data, samskabelse og kreativt knofedt. WeLearn vil i samarbejde med Wonderful Copenhagen afholde og facilitere innovationsforløbet.

Projektet er en del af Wonderful Copenhagens Comeback Copenhagen 2023 Initiativ 9: Verdensklasse gastronomioplevelser

Mikala Kofoed Rasmussen

Senior Manager - Business Development

mik@woco.dk

Mobil:+45 29 10 47 14