Grøn oplevelse
©  Foto:

Moltkes Palæ

Moltkes Palæ er et af Københavns mest unikke og bedst bevarede historiske venues. Her mødes fortid og nutid i ekstraordinære omgivelser.

 

Historiske rammer

Moltkes Palæ er en skjult perle placeret i hjertet af København. Palæet blev opført i 1702, og er siden udvidet i både 1878 og 1932. De historiske rammer har tidligere været standsmæssig bolig for adelsmænd, grever, storkøbsmænd, en enkedronning, en statsminister og andet finere borgerskab.

Palæet er blevet omhyggeligt restaureret med respekt for dets ikoniske detaljer. Indretningen er udover historiske artefakter præget af dansk design, som gør oplevelsen som gæst nutidig i de historiske rammer. Et besøg i Moltkes Palæ er en visuel oplevelse, du sent vil glemme.

Store Festsal er palæets største lokale, som blev opført i 1930. Store Festsal er en betagende balsal med højt til loftet, store lysekroner og et flot lysindfald med kig til Marmorkirken. I klassisk stil er lokalet udsmykket med gipsstukkatur af billedhuggerne Thomas Hansen og Edvard Eriksen – sidstnævnte er også skaberen af Den Lille Havfrue på Langelinie.

Gyldne Sal er palæets næststørste lokale - et unikt og karakterfuldt lokale. Gyldne Sal var under forvandling i 2007, hvor lokalet blev udsmykket med billedhugger Bjørn Nørgaards farverige vægmalerier om håndværkets historie. Moltkes Palæ består også af flere, mindre saloner med hvert sit unikke udtryk.

 

Green Key

Moltkes Palæ er miljøcertificeret hos Green Key. Vi har implementeret en række bæredygtighedstiltag med fokus på miljø og klima. Som Green Key certificeret kan vores gæster være sikre på, at Moltkes Palæ opfylder en række krav til bl.a. økologi, miljømærkede produkter, håndtering af affald, madspild m.m.

 

Ekstraordinær oplevelse

I dag er Moltkes Palæ åbent for afholdelse af konferencer, møder, middage og fester. Palæets fleksible lokaler har plads til både mindre selskaber som private dining til 8 personer og større arrangementer op til 700 gæster.

Vores køkkenhold gør sig ekstra umage for at levere moderne gastronomi af højeste kvalitet. Til jeres firmaevent vil I opleve moderne menuer med eksklusive smage, som er baseret på traditionerne i det gode håndværk og den faglige stolthed.

Jeres besøg i Moltkes Palæ vil byde på en gennemført oplevelse. Helt fra jeres ankomst i palæet til de højgastronomiske serveringer, I kan nyde undervejs og det enestående serviceniveau, som vores erfarne personale sikrer jer.